0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

De werkplaats

Voldoende ruimte voor al het onderhoud

WhatsApp Image 2021-08-25 at 07.25.01

DE WERKPLAATS

Onze werkplaats is ruim en overzichtelijk ingedeeld. Wij hebben dan ook het belangrijke en veelgebruikte (Snap-on) gereedschap altijd binnen handbereik. Dit betekend dat wij sneller aan jouw scooter of bromfiets kunnen werken met als resultaat een voordelige rekening en toch de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Snap-on gereedschap
Wij werken veel met Snap-on gereedschap. Het merk Snap-on is bekend uit de race industrie. Het gereedschap wordt veel gebruikt in de Formule 1 en Moto GP. Zo zie je maar dat wij enkel met het beste gereedschap werken om de reparatie of controle zo goed mogelijk uit te voeren.

formule-1
Gereedschap uit de formule 1 race sportWij werken met Snap-on gereedschap

ALLES BINNEN HANDBEREIK

In onze werkplaats hebben wij werkelijk alle benodigdheden direct binnen handbereik. Wij hebben de beschikking over twee speciale scooter-bruggen, zodat er twee monteurs gelijktijdig werkzaamheden kunnen verrichten. Op de werkbank en in onze gereedschapskar bevinden zich alle tools die wij nodig hebben om een scooter of bromfiets te repareren.

Op deze manier kunnen wij uiterst efficiënt te werk gaan en zorgen wij ervoor dat jouw scooter of bromfiets de aandacht krijgt die het nodig heeft.

WhatsApp Image 2021-08-25 at 07.25.00 (1)