Peugeot Django, de retro scooter van nu

Met de Peugeot Django scooter ga je zomaar ineens vijftig jaar terug in de tijd. De unieke look in combinatie met de verfijnde afwerking zorgt ervoor dat jij jezelf stijlvol kunt vertonen. De Django is binnenkort verkrijgbaar in vier uitvoeringen. De Allure, Sport, Evasion en Heritage.

De scooter

Dankzij het slimme ontwerp neem je met de Django makkelijk een passagier mee. De scooter is uitstekend geschikt om mee te touren, beschikt over LED verlichting en LED knipperlichtverlichting. Het stijlvolle display maakt het plaatje helemaal compleet. De buddysit biedt voldoende ruimte voor een helm en wat kleine extra spullen.

Modellen

De Peugeot Django zal in diverse motor-varianten op de Europese markt verschijnen. Vooralsnog komt deze als snor-/bromfiets (50cc 4-takt: 3.8 pk) en 125cc motorscooter (10.2 pk) naar Nederland. Peugeot komt daarbij met 4 uitvoeringen die veel variatie en persoonlijkheid met zich meebrengen: Allure, Sport, Evasion en Heritage.

Peugeot Django scooter kopen?

Vanaf eind mei 2015 is de Peugeot Django verkrijgbaar bij Hendriksen Scooters. Wij zullen de versie 50cc (4-tact) in onze showroom opstellen.